Mostrant els resultats de 1 a 10 de 28

30-07-2018 VORAMAR 2018

VORAMAR 2018 tindrà lloc el dissabte 11 d’agost a la platja d’Oliva

La Regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) presenten una nova edició de la Fira Comercial amb atraccions infantils, música en directe i gastronomia.

La regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants d'Oliva (ACCO), ha organitzat per al pròxim 11 d'agost, la 7a edició de la Fira del Comerç VORAMAR.

Des de les 19.30 fins a la 01.00 h, el carrer de la Mar Mediterrània de la platja d’Oliva s’omplirà de comerços locals per tal d’acostar l’oferta comercial d’Oliva a tots els seus veïns i també als visitants de la nostra platja. VORAMAR 2018 comptarà a més amb atraccions infantils gratuïtes, tallers, música en directe i gastronomía, a càrrec de la falla Casa d’Alonso. La música la posaran Josep Parra, l'oliver guanyador del Segon Premi del Festival de la Cançó de la Fira i Festes d’Oliva 2018, el grup Comboi Jazz i l’Escola de Música d’Oliva. L’objectiu és que la Fira comercial d’estiu d’Oliva esdevinga una festa atractiva per a tota la família.

Un total de 21 comerços participaran en VORAMAR 2018, oferint els seus productes al millor preu, dels sectors de la moda, la moda infantil, el calcer, llenceria, perfumeria, òptica, estètica, joieria, telecomunicacions... Estaran presents en VORAMAR 2018 Arpe Òptica, La Joia, Sabates Soria, A tu gusto, Caché, Flors Elvi, Coqueta, Kasikesi, Rafael Moda, Atypical, Mavi Joguets, La Tienda de Maria Rosa, Jesús Blanco Telecomunicaciones, Gaudí Sabates, Roseta Calçats, Mira´m, Tu Perfume, Zapatería Pasodoble, Ana Escrivá Moda, Nadons i Xicotets Gegants.

Segons la presidenta d'ACCO, Rosa Llopis, "la connexió entre el comerç i el turisme és innegable i VORAMAR és una oportunitat de connectar amb un públic nou. Any rere any, anem perfilant aquest event e investigant les necessitats que té el comerç d'Oliva per tal d'arribar a les persones que venen durant l'estiu a visitar-nos i atraure'ls als nostres negocis. Per això esta edició és encara millor, i convidem a tots, residents i visitants, a disfrutar de VORAMAR amb nosaltres".

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha dit que VORAMAR 2018 "és una nova oportunitat de conéixer el nostre comerç local, els comerciants que donen vida al nostre poble, i també adquirir productes de bona qualitat al millor preu i amb una atenció al client personalitzada. A més hem procurat fer la Fira del Comerç Local com una gran oferta comercial i d'oci, amb atraccions per als xiquets, música en directe i gastronomia. Així que el dissabte 11 tots tenim una cita a la platja d'Oliva per disfrutar de VORAMAR".

18-06-2018 FIRA DEL MOTOR I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL OLIVA 2018

XXIX EDICIÓ DE LA FIRA DEL MOTOR

I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL, OLIVA 2018

 

 

La XXIX Fira del Motor i Maquinària Industrial, se celebrarà els dies compresos entre el 29 de juny i l'1 de juliol del 2018, en el recinte firal a l'aire lliure (passeig Lluis Vives – Alcalde Juan Sancho- Joan Fuster).

 

Esta nova edició de la Fira, ha sigut possible gràcies a la iniciativa de l'Ajuntament i també amb el suport i la confiança de les empreses participants.

 

L'organització de l'esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, a través de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i comptant amb el respatler de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Fira del Motor i Maquinària Industrial está situada sobre un recinte que compta amb 14.000 metres quadrats d'exposició totalment tancat i està prevista la participació de 60 expositors.

La Fira oferix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, vehicles d'ocasió, maquinària industrial, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

La Fira contribuïx a la dinamització comercial i a la promoció dels productes i servicis d'empreses locals i comarcals. Els visitants al seu torn trobaran un magnífic aparador on podran triar d'entre una gran varietat de vehicles, maquinària i accessoris. Enguany estan prenent gran importància els vehicles híbrids i els elèctrics.

 

Horaris de celebració de l'esdeveniment:

 

Divendres dia 29 de juny:

-des de les 19:00 hores fins a les 22:30 hores.

 

Dissabte dia 30 de juny:

-des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

-des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.

 

Domingo 1 de juliol:

-des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

-des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.

07-06-2017 FIRA DEL MOTOR I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL OLIVA 2017

XXVIII EDICIÓ DE LA FIRA DEL MOTOR

I  MAQUINÀRIA INDUSTRIAL, OLIVA 2017

 

 

La XXVIII Fira del Motor i Maquinària Industrial, se celebrarà els dies  23, 24 i 25 de juny del 2017, en el recinte firal  a l'aire lliure  (passeig Lluis Vives – Alcalde Juan Sancho- Joan Fuster).

 

Esta nova edició de la Fira, ha sigut possible gràcies a la iniciativa de l'Ajuntament i el suport i la confiança de les empreses participants.

 

L'organització de l'esdeveniment va a càrrec de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, a través de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial, i comptant amb el respatler de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Fira del Motor i Maquinària Industrial figura inclosa en el calendari de Fires no oficials de la Comunitat Valenciana. El recinte compta amb 14.000 metres quadrats d'exposició totalment tancat i està prevista la participació de 60 expositors.

La Fira oferix una gran diversitat de sectors relacionats amb el motor: turismes, autocaravanes, vehicles industrials, motocicletes, vehicles d'ocasió, maquinària industrial, autoescoles, etc. Tots ells es donen cita en el recinte habilitat, constituint una fira comercial de consum dedicada majoritàriament al motor.

La Fira contribuïx a la dinamització comercial i a la promoció dels productes i servicis d'empreses locals i comarcals. Els visitants al seu torn trobaran un magnífic aparador on podran triar d'entre una gran varietat de vehicles, maquinària i accessoris.

 

Horaris de celebració de l'esdeveniment:

 

Divendres dia 23 de juny:

 -des de les 19:00 hores fins a les 22:30 hores.

 

Dissabte dia 24 de juny:

-des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

-des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.

 

Domingo 25 de juny:

-des de les 10:00 hores a les 14:30 hores.

-des de les 18:00 hores a la 22:30 hores.

06-06-2017 9ª BAIXADA DE CARRETONS

9ª Baixada de Carretons d’exhibició i primera prova competitiva (Baixada cronometrada)

-BASES 2017-

 

L’Ajuntament d’Oliva, Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, en el marc de la XXVIII  Fira del Motor i Maquinària Industrial d’Oliva, juntament amb les associacions de veïns del Raval-Gerreria, Raval-Pinet i festers del carrer San Vicent, convoquen la 9ª Baixada de Carretons d’Oliva, amb la finalitat lúdica i l’objectiu d’incentivar la imaginació i la creativitat dels participants, així com la potenciació del barri del Raval.

NOTA: En aquesta edició, els participants podran inscriure’s tant en la prova d’exhibició com en la prova competitiva (cronometrada).

 

VEHICLES: El carretó ha de ser de construcció pròpia, sense motor. Disposar de 3 o més rodes, de frens, de direcció, i amb cabuda per a un ocupant o més. Poden participar els carretons d’anteriors edicions no premiats. Els carretons que hi participen a la prova competitiva, passaran una inspecció tècnica rigorosa per tal de fer complir la normativa corresponent, en tractar-se d’una prova amb un major risc. (+ Info: www.sensemotorsport.es)

 

PROTECCIÓ: Tots els participants hauran de portar casc i guants protectors. També es recomanable l’ús de genolleres, colzeres i roba resistent.

 

RECORREGUT: inici a la Pz. Fra Humil Sòria i continuant pels carrers Vall de la Safor, Sagrada Família, Pz. Penyot, Fateres, Sant Lleonard, Ermita, Pz. Ganguis i Verge Àngels, per acabar en el C/ Sant Vicent.

 

EDAT: L’edat mínima per participar-hi és de cinc anys. Els menors de 12 anys poden participar acompanyats d’un adult que se’n faça responsable. Els menors de 16 anys necessiten l’autorització dels pares o tutors.

 

ASSEGURANÇA: La prova estarà coberta amb la corresponent assegurança de responsabilitat civil, a més de disposar l’organització de personal sanitari. No obstant, cadascun dels participants haurà de signar una clàusula a l’hora d’inscriure’s en la qual declararà participar sota la seua responsabilitat o de la persona legalment autoritzada.

 

JURAT: Estarà integrat per:

- President: Sr. Regidor Delegat de Comerç, Mercats i Consum, o persona en qui delegue.

- Vocals: Professor/a de tecnologia i en qui delegue el President.

- Secretari: Tècnic de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva.

* Els criteris d’avaluació seran: la construcció del vehicle, el disseny i l'estètica.

 

ACCEPTACIÓ: El fet d’inscriure’s suposa la total acceptació d’aquestes bases. Tot allò no previst ho resoldrà el jurat i l’organització.

 

INSCRIPCIONS: Fins al divendres 23 de juny de 2017, a les 14 h, i també el dia de la prova.

Es podrà formalitzar la butlleta d’inscripció a:

- AFIC, oficines de Comerç i Mercats, Plaça Juan Bautista Escrivà, de 09.00 a 14.00 h.

- Centre de Participació Ciutadana, CPC el Pinet

- Centre social Sant Vicent

- Centre social Sant Francesc

- Al correu electrònic: oliva.afic@cv.gva.es

22-05-2017 AJUDES I SUBVENCIONS AL COMERÇ 2017

Ajudes i subvencions al comerç 2017: pymes.

Per a veure tota la informació sobre les ajudes i com tramitar-les fes clic sobre els enllaços següents:

Ayudas AVALEM ARTESANIA a pymes para el ejercicio 2017. Artesanía. Abre plazo

Ayudas AVALEM COMERÇ a la pyme comercial para el ejercicio 2017. Comercio. Abre plazo

Ayudas EMPRENEM COMERÇ a la pyme comercial para el ejercicio 2017. Comercio Abre plazo

30-01-2017 SUPER REBAIXES EN EL CENTRE POLIVALENT

El Centre Polivalent d'Oliva acollirà el pròxim cap de setmana, 4 i 5 de febrer, la Fira de les Rebaixes "SÚPER REBAIXES", organitzada per l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva. En la Fira "SÚPER REBAIXES", més de 40 comerços oferiran als visitants tot tipus de productes actuals amb la màxima qualitat a preus molt rebaixats.

Per facilitar les compres comptarem també amb un servei de cafeteria i menjars on podrem degustar arrossos del nostre associat Tot Arròs. Els més menuts podran disfrutar per tan sols 1€ i durant tot el dia, de diverses atraccions infantils que els encantaran.

Com a novetat d'aquesta edició, el dimecres 1 de febrer s'iniciarà a la xarxa social Facebook de l'associació un sorteig pel qual se sortejaran 50 Eur-ACCOS entre totes aquelles persones que posen "M'agrada" i compartisquen la publicació. La presidenta, Rosa Llopis comenta: "Sabem que les xarxes socials són un canal molt important per arribar al públic i una gran ajuda per difondre els nostres esdeveniments de forma ràpida. Des de l'associació ens esforcem per estar molt presents en elles".

Més de 40 comerços provinents de diversos sectors com: moda, sabateries, moda íntima, roba esportiva, puericultura, estètica, joieries, mobles, joguines, llepolies, perfumeries, electrodomèstics, vídeos de noces, acadèmies... es donaran lloc en aquesta cita.

Comerços confirmats fins avui en la present edició són: Atmosfera Sports, Atypical, By Ana complements, Cache, Candela, Carnisseria Ernesto I Tere, Charanga, Concepto, Coqueta, Drogueria Central, Entrecotons, Gaudi, Gauss, Happy Baby, Inma Savall, Intima, Jesús Blanco, Karisma, Kasikesi, L´Atelier De Natalia, L'Estètica de Patricia, La Joia, La Vila Mobles, M´Encanta, María Rosa Selelles, Másquediez, Mavi Joguets, Medes, Mira´M, Miratge, Nadons, Nit I Dia, Paqueteria Reyes, Rafael Moda, Rosa Dona, Sabates Soria, Santa Clara, Susi Moda, Tannac, Tot Arròs, Tu Perfume, Vicente Parra, Xuxes I Mes….

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ayuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha animat a tots els ciutadans d'Oliva i també de les poblacions veïnes, a assistir.

29-11-2016 PER NADAL...... COMERÇ D'OLIVA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva,

 presenta la seua campanya de Nadal

“365 dies amb tu... 365 regals”

 

 

Des de fa uns dies Oliva llueix la seua decoració nadalenca, cintes roges i llums de Nadal decoren els carrers, un gran arbre de Nadal molt especial impera en el Parc de l´Estació i els comerciants ja han començat a decorar els seus aparadors i entrades amb catifes roges, ciris i arbres de Nadal.


I és que comença el Nadal a Oliva amb la campanya d'ACCO, l'Associació de Comerciants d'Oliva, que aquest any ho fa amb l'eslògan: "365 dies amb tu... 365 regals". La campanya compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Festes de l’Ajuntament d’Oliva, i enguany ve carregada de premis per animar les vendes i fer més atractives les compres nadalenques en el xicotet comerç.


Aquesta mateixa setmana se sortejaran els premis més importants, 5 premis de 365 € el 3 de desembre, i després 12 premis de 120 €, que se sortejaran en dos dies, el 10 i el 17 de desembre, a més del remat de 52 premis de 20 € que se sortejaran el 29 de desembre.


A més, com a novetat, ACCO desitja realitzar una festa de cada sorteig, per això tot el que ho vulga podrà assistir públicament als sorteigs que se celebraran els dies assenyalats anteriorment a les 14.00 h, en el Parc de l´Estació, baix el gran arbre de Nadal de l'Associació de Comerciants.


La campanya es complementa amb nombroses accions com el tradicional Mercat de Nadal el dia 18, ideal per escriure la teua carta al Pare Noel, o el concurs d'aparadors de Nadal que també se celebrarà en Facebook, amb premi inclòs per als usuaris d'aquesta xarxa social.


Especialment per als xiquets s'han programat també un fum d'activitats en diversos punts de la població el dia 23, i l'esperada visita del Pare Noel el dia 24 que recorrerà els carrers del centre històric fent feliços als més menuts.


També els associats a la Targeta I-Més Oliva tindran el seu sorteig de Nadal com cada any, un complet cap de setmana en Marina D´Or per quatre persones amb sorpreses extra. Ja saps, utilitza la teua targeta aquest Nadal!


Gener ens portarà de nou la ja mítica campanya del Tortell de Reis que a més de repartir premis, ressalta el gran treball tradicional dels nostres pastissers, i també tornaran les activitats per als infants els dies 2, 3 i 4 en diferents places de la ciutat.


En Nadal tria Comerç d'Oliva, tu sempre guanyes!

10-10-2016 TALLER D'EMPAQUETATGE

Taller

L'empaquetatge, nova ferramenta de venda.

DATA

Dimarts, 18 d'octubre del 2016, de 14:00h. A 16:00h.

LLOC DE CELEBRACIÓ

Casa de la Cultura, C/ Major, 10

DIRIGIT A

Empreses de comerç detallista de qualsevol sector.

OBJECTIUS

Entendre la importància de l'empaquetatge com a reflex de la imatge del comerç actual i un vehicle de comunicació amb el client.

Conéixer les distintes formes d'embolicar els paquets tenint en compte les característiques del producte, l'estil, a qui va dirigit, la psicologia del color i saber transmetre la filosofia de l'empresa d'una forma creativa, pràctica i ecològica, com requerix el comerç.

PROGRAMA

  • BENVINGUDA

       D. José Salazar - Regidor de Comerç, Mercats i Consum / Ajuntament d´Oliva.

  • FERRAMENTES PER A MILLORAR LA GESTIÓ I INCREMENTAR LES VENDES EN EL COMERÇ

       SRA. Mª Victòria Guillén Larrea - Tècnic Comerç Interior / Cambra València

  • TALLER "L'EMPAQUETATGE, NOVA FERRAMENTA DE VENDA"

       SRA. Mercedes Coret

26-09-2016 AJUDES I SUBVENCIONS AL COMERÇ 2016

Ajudes i subvencions al comerç 2016:  pymes.

Per a veure tota la informació sobre les ajudes i com tramitar-les fes clic sobre els enllaços següents:

Ayudas AVALEM ARTESANIA a pymes para el ejercicio 2016. Artesanía. 

Ayudas EMPRENEM COMERÇ a la pyme comercial para el ejercicio 2016. Comercio