El Centre Polivalent d'Oliva acollirà el pròxim cap de setmana, 4 i 5 de febrer, la Fira de les Rebaixes "SÚPER REBAIXES", organitzada per l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva. En la Fira "SÚPER REBAIXES", més de 40 comerços oferiran als visitants tot tipus de productes actuals amb la màxima qualitat a preus molt rebaixats.

Per facilitar les compres comptarem també amb un servei de cafeteria i menjars on podrem degustar arrossos del nostre associat Tot Arròs. Els més menuts podran disfrutar per tan sols 1€ i durant tot el dia, de diverses atraccions infantils que els encantaran.

Com a novetat d'aquesta edició, el dimecres 1 de febrer s'iniciarà a la xarxa social Facebook de l'associació un sorteig pel qual se sortejaran 50 Eur-ACCOS entre totes aquelles persones que posen "M'agrada" i compartisquen la publicació. La presidenta, Rosa Llopis comenta: "Sabem que les xarxes socials són un canal molt important per arribar al públic i una gran ajuda per difondre els nostres esdeveniments de forma ràpida. Des de l'associació ens esforcem per estar molt presents en elles".

Més de 40 comerços provinents de diversos sectors com: moda, sabateries, moda íntima, roba esportiva, puericultura, estètica, joieries, mobles, joguines, llepolies, perfumeries, electrodomèstics, vídeos de noces, acadèmies... es donaran lloc en aquesta cita.

Comerços confirmats fins avui en la present edició són: Atmosfera Sports, Atypical, By Ana complements, Cache, Candela, Carnisseria Ernesto I Tere, Charanga, Concepto, Coqueta, Drogueria Central, Entrecotons, Gaudi, Gauss, Happy Baby, Inma Savall, Intima, Jesús Blanco, Karisma, Kasikesi, L´Atelier De Natalia, L'Estètica de Patricia, La Joia, La Vila Mobles, M´Encanta, María Rosa Selelles, Másquediez, Mavi Joguets, Medes, Mira´M, Miratge, Nadons, Nit I Dia, Paqueteria Reyes, Rafael Moda, Rosa Dona, Sabates Soria, Santa Clara, Susi Moda, Tannac, Tot Arròs, Tu Perfume, Vicente Parra, Xuxes I Mes….

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ayuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha animat a tots els ciutadans d'Oliva i també de les poblacions veïnes, a assistir.